Pages

სურნელოვანი ლიმონი თევზეულისთვის და სალათებისათვის


დაახლოებით 10 ცალ ლიმონს უნდა
ნახ შეკვრა( გავიტვალისწინოთ შენიშვნა ამასინდელი) მარილი,
ჩაის ტილოზე დავყაროთ 1ს.კ შავი პილპილის მარცვალი, 1ს.კ. ქინძის მარცვალი, 1ს.კ. ცერეცოს მარცვალი და ცოოოტა კორიცა.....გადავკეცოთ და საბეგვი ჩაქუჩით ან რაიმეთი, სამჯერ- ოთხჯერ დავარტყათ, ისე რომ მთლად ფქვილის მასა არ მივიღოთ, ანუ მსხვილად უნდა იყოს დახრესილი...
დავაყაროთ მარილს, დავუმატოთ 4-5 ფოთოლი დაფნა, და ქონდარი, ღეროებით თუ იქნება კარგია, ესეც 4-5 ღერი, ავურიოთ კარგად მარილში.
ლიმონი გავჭრათ 4-ად, მაგრამ არა ბოლომდე, შემდეგ ამ მარილით კარგად ამოვავსოთ ჭრილებში და ჩავტენოთ ქილაში, დავაფაროთ თავი და დავდგათ....გამოიღებს წვენს და ამ წვენ ვიხმართ ჩვენი სურვილისამებრ, რაშიდაც გაგვეხარდება.... 2 კვირა მაინც უნდა

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze