Pages

ქინძისა და ნიგვზის საწებელი შემწვარი თევზისთვის


ქინძი - მოზრდილი კონა
ძმარი - 1 ან 2 სუფრის კოვზი
გადადუღებული, გრილი წყალი 200-300მლ
ნიორი - 2 ან 3 კბილი
ნიგოზი 10-15 ლებანი
მარილი
წიწაკა

პიტნის 3-4 ფოთოლი    

ბლენდერის ჭიქაში ჩაასხით წყალი, დაამატეთ ჩამოთვლილი პროდუქტები .
დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
ქინძი, ძმარი, მარილი, წიწაკა ნაწილი მოიტოვეთ.
გასინჯეთ სოუსის გემო,კონსისტენცია.
საჭიროების შემთხვევაში დაუმატებთ რასაც ჩათვლით საჭიროდ.


შეწვით თევზი და ჩაწყვეთ მომზადებულ საწებელში, ან ცალ-ცალკე მიიტანეთ სუფრასთან.

წყარო  ბეჭდვა


თევზეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze