Pages

პილმენები ქოთანში:


-პილმენები ქოთანში:

500 გრ.პილმენები(სახლში ვახვევ თავად,შერეული ფარშისგან+წვრილად დაჭრილი ხახვით და პილპილით შენელებულ გულსართსს ვამზადებ,ცომი პილმენებზე მზადდება 1 კვერცხით +1/2 ჩ.კ.მარილით და 300გრ.ფქვილით,წყალსს რამდენსაც შეიზელსს,ხინკლის ცომზე ცოტა მეტად რბილი იზილება)

საკო ქამა 400გრ.მაღალ ცეცხლზე კარაქში მობრაწული(დაჭერით სიგრძეზე,არა ტხლად და ისე შეწვით)

არაჟანი 200გრ.+1 ქილა მაწონი++პილმენების ნახარში,სითხე უნდა გამოგვივიდეს არა წყალწყალა,არც ძალიან სქელი,უფრო თხელი ბლინების ცომის კონსისტენციის უნდა იყოს...ამას მარილით შევანელებთ ცოტათი.

300გრ.გახეხილი ედამერი ან გაუდას ტიპის ყველი...

პილმენები მოხარშეთ ნახევრად!ამოალაგეთ წყლიდან და გაანაწილეთ ქოთნებში,მოაყარეთ სოკო,მოასხით სოუსი არაჟნის და მაწვნის ,მოაყარეთ ყველი.
გაშალეთ ფენოვანი ცომი და ქოთნის თავის დიამეტრზე მოჭერით ცომის ნაჭერი,ქოთანსს შემოუკარით თავი ცომის ნაჭრით.

ცხვება ღუმელში 220 გრადუსზე,ცომის სრულ გამოცხობამდე და აქროს ფერის მიღებამდე

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze