Pages

საქონლის ხორცის გუფთები იტალიურად


500 გრ. ფარშისაქონლის ხორცის
2ცალი კვერცხი
1 თავი ხახვი
150 გრ. უცხიმო ხაჭო
тимьян, фенхель(არვიცი ქართულად როგორ ქვია)
100 მლ. ღვინო
500 გრ. დაჭრილი პომიდორი თავის წვენში
ოხრახუში
მარილი,პილპილი გემოვნებით

ფარშით,კვერცხით,ხაჭოთი, და საკმაზებით მოვამზადოთ მასა,რომლისგან ამოოვიყვანთ გუნდებს,ამოვავლებთ ფქვილში და დავაწითლებთ ტაფაზე.
დავამატოთ ღვინო,პომიდორი,დაჭრილი ხახვი და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთი.
მოვაყაროთ ოხრახუში და 2 წუთის მერე მზად არის.

უხდება სპაგეტის !

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze