Pages

გუფთები ქოქოსის რძის სოუსით.


500 გრ. შერეული ფარში
6 პურის ნაჭერი.
ოხრახუში ცოტა
ნიორი
1 თავიხახვი

დავალბოთ პურის გული რძეში(წყალში).შეიძლება დაალბო საფანელი 0,5 ჩ.ჭ.და მოვამზადოთ დანარჩენი ინგრიდიენტებით ფარში.
მივცეთ გუფთის ფორმა და ცხელ ტაფაზე დავაწითლოთ ზეთში.ამოვიღოთ თეფშზე.

სოუზისთვის:
300 გრ. დაჭრილი ქამა სოკო(მსხვილად)
0,5 ჩ.ჭ. თეთრი ღვინო
1 ქილა ქოქოსის რზე(400მლ.)
ოხრახუში
ხახვი 2 თავი
ტმინ (ქართულად არვიცი) 1 ჩ.კ.
მარილი
და ნიორი უხდება ძალიან
ცხარე წიწაკა გემოვნებით

მოვშუშოთ ხახვი და ქამა სოკო,დავასხათ ღვინო ,ვადუღოთ 10 წუთი ,დავამატოთ ქოქოსის რძე და გავაგრძელოთ მოთუშვა დუღილიდან კიდე 5წუთი.
ჩავალაგოთ გუფთები და შევანელოთ მარილით,ოხრახუშით,ტმინ ,ნივრით 5 წუთში გამოვრთად.

გარნირად ბრინჯი+წვრილი ვერმიშელი.
1,5 ჩ.ჭ ბრინჯი ოდნავ მოვშუშოთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე.
1,5 ჩ>ჭ წვრილი ვერმიშელი დავაწითლოთ ზეთში.
მოვათავსოთ ქვაბში ბრინჯი და ვერმიშელი დავასხათ ადუღებული 3 ჩ.ჭ. წყალი+მარილი და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე მზადებამდე.

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze