Pages

სომმხური


კანიანად მოხარშული კარტოფილი უნდა გაფცქვნა და მოხრაკულ ხახვთან ერთად აზილო. + მარილი

2. იყიდო თხლად დაჭრილი ვიჩინა და ცხელ ტაფაზე დააწყო, მაგრამ ნახევრად შეწვით რო ძალიან არ გამაგრდეს. მაქსიმუმ 3 წუთი დატოვეთ ცეცხლზე.

3. იყიდეთ თხელი ლავაშები (ქაბაბს რაშიც ახვევენ)

დაჭერით ლავაშები მართკუთხედებად შუაში დადეთ კარტოფილი ზევიდან დაადეთ ვიჩინა და სულგუნი. (გემოვნებით).

კუთხეები ლავაშს შეუკარით ხის ჩხირებით და შედგით ცხელ ღუმელში

smile.gif

ძალიან გემრიელი გამოვიდა

smile.gif

 

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze