Pages

ენა დაფარშირებული და გადახვეული ფენოვან ცომში


მოხარშულ ენას შუაზე გაჭრი,ამოუღებ ცოტათი გულს და დაკეპავ იმ ამოღებულ ხორცს.
მოშუშავ 200 გრ. სოკოს+ხახვში+პილპილში+ცოტა არაჯანი.
დახეხავ ცოტა სულგუნს.
აურევ ამ მასას დაამატებ ცოტა კამას .
ამოავსებ ამოღებულ ადგილს(ორივე ნახევრიდან ვიღებთ გულს) და ისევ ენას ვაერთებთ,გამოვა დაფარშირებული ენა.
მერე გაშლი თითის სისქეზე ფენოვან ცომს(იმხელას რომ ენა დაეტიოს)ზემოდან ცომის მეორე ნახევარს დაადებ,ჩანგლით ოდნავ დააჭერ ცომს (გარშემო),მერე გადაუსმევ კვერცხის გულს+ოდნავ რძე და გამოაცხობ ღუმელში.
 

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze