Pages

შემწვარი კანჭი.


ვიღებთ 1-2 ცალ კანჭს(ცოტა ხორციანი უნდა იყოს),ვრეცხავთ და ვდებთ მოსახარშად წყალში.წყალში ვდებთ 1 კონას ოხრახუშს,ცოტა ნიახურს,დაფნის ფოთოლს ვაგდებთ,ხახვს,სტაფილოს,პილპილის მარცვლებს,ვაყრით მარილს.
კანჭებს კარგათ მოვხარშავთ,ამოვიღებთ და ვდებთ ჩასაბასტურმებლად:
მწარე წიწაკა,1-2 კბილი ნიორი(დანაყილი),ნახევარი თავი ხახვი(რგოლებად დაჭრილი),1 ცალი ვაშლი მჟავე ჯიშის(დაჭრილი თხლად), 500მლ.ლუდი.
ცხელ ხორცს დაასხით და დაივიწყეთ 12-24 სათით.
მერე ამოიღეთ დაბასტურმებული კანჭები და ღუმელში დააწითლეთ, მაღალ ტემპერატურაზე(შიგდაშიგ ასხით მარინადი).

გარნირად ჩაშუშული კომბოსტო უხდება

smile.gif

და კარგი გემრიელი ლუდიuser posted image

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze