Pages

ხარჩო


საქონლის ან ღორის ხორცი -500გრ; ხახვი - 3-4 თავი; ნიგოზი - 300 გრ; დაფქვილი ხმელი ქინძი -1 ჩ.კ; უცხო სუნელი -1/2 ჩ.კ; ყვითელი ყვავილი - 1 ჩ.კ; ღვინის ძმარი - 1/3 ჩ.ჭიქა (ან 1/2 ჩ.ჭიქა ტომატ პასტა); ნედლი ქინძი და ოხრახუში 4 - 4 ღერი; დაფნის ფოთოლი 4-5 ცალი; ნიორი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით

http://forum.ge/?f=82&showtopic=34186864&st=225 

დაჭრი ხორცს (მიახლოვებით ერტი კილო ... ნუ ცოტა ნაკლები შეიძლება) პატარა ნაჭრებად (გრუძინკა) .... დაასხავ წყალს იმდენს რამდენი ხარჩოც გინდა გამოგივიდეს ..... ქაფს რომ მოიდებს მოხსნი ....
1-2 საშუალო ხახვი დაჭერი წვრილად და ცჰაუშვი ბულიონში .... მერე ტყლაპი (მჟავე) უნდა დაჭრა კუბიკებად (1.5-1.5 სმ-ზე) და ესეც ჩაყარო ..... მოიხარშება ესენი და მერე ჩაყრი გარეცხილ-გასუფთავებულ ბრინჯს (ნახევარ ჭიქაზე მეტი) .... მე ცოტა სქელი მასა რომ გამოდის მიყვარს ამიტომ ცოტა მეტ ბრინჯს ვაკეთებ
დაჭრი წვრილად ქინძს (1კონა) ..... ჩანაყავ 3-4 კბილ ნიორს .... ეს როცა იდუღებს ცოტა ხანი (ანუ თითქმის მზად რომ იქნება ბრინჯი) ჩაამატებ უცხო სუნელს და ხმელ ქინძს, ჩაასხავ საწებელას და მარილ- პილპილს .....

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze