Pages

კუპე


ცომი
4ჭიქა ხორბლის ფქვილი(ground wheat)
4ჭიქა წყალი
4ს/კ ზეთი
მარილი,პილპილი
დარიჩინი
1პატარა ხახვი გატარებული(დაბლენდერებული)


შიგთავსი
600გ გატარებული ღორის ხორცი ან შერეული საქონლის ხორცთან
2ჭიქა გატარებული ხახვი(დაბლენდერებული ან დაჭრილი)
3/4ჭიქა ზეთი
ბლომად ოხრახუში
მარილი,პილპილი
დარიჩინი
ზეთი შესაწვავად


ცომი რომ მოამზადო,მოათავსე ერთად ქვაბში წყალი,ხახვი,მარილი,პილპილი,ზეთი,დარიჩინი და წამოადუღე.მერე გადმოდგი და მაშინვე დაამატე ხორბლის ფქვილი(ესე ითქმის?),მოურიე და გააცერე თავ დახურული 3 საათი რომ გაგრილდეს.
შიგთავსის რომ მოამზადო,ჯერ შუშავ ხახვს ამატებ ხორცს,დარიჩინს,პილპილს,მარილს და რომ შეატყობ რომ მზად არის და მშრალი,ამატებ ოხრახუშს და რამოდენიმე წამში გადმოდგამ ცეცხლიდან.
ცომს დაამრგვალებ ბურთივით და ჩააღრმავებ სველი თითით(ყოველთვის ასველე თითები,რადგან უფრო ადვილად გამოდის)ჩადებ მიღებულ შიგთავსს გადაადებ გვერდებს,დაატრიალებ ხელებს შორის და მოგრძო ფორმებს გააკეთებ.წვავ ღრმა ტაფაში ბლომად ზეთში რამოდენიმეს ერთად.გამოდის 65-70კუპეს.

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze