Pages

ხორციანი კანელონი


კრეპებისთვის:
2 კვერცხი
1/2 ჩ/ჭ მზესუმზირის ზეთი
ცოტა მარილი
500მლ რძე
200-250გ ფქვილი

ამ ყველაფერს ვთქვიფავთ მიქსერში და ვაჩერებთ მაცივარში 20წუთით.არ უნდა იყოს თხელი ან სქელი.საშუალო სისქის უნდა მივიღოთ.


შიგთავსი:
500გ შერეული გატარებული ხორცი
2ც კარტოფილი
1კონა ბატკანი ხახვი
1მწვანე ბულგარული
1ყვითელი ბულგარული
1ს/კ ზეითუნის ზეთი
მარილი
პილპილი

ზემოდან:
250გ ნაღები

300გ ყველი (ჩედარ და ა.შ.)

http://perfectcook.org/index.php?option=com_rapidrecipe&page=viewrecipe&Itemid=55&recipe_id=1237 luta



ვხარშავთ ფარშს(ზედმეტი ცხიმისგან განთავისუფლდეს)და ვწურავთ საწურზე.
მოხარშულ კარტოფილს გავთლით და გავაკეთებთ პიურეს.
ზეთ მოსხმულ ტაფაზე 1-2 წუთით ვშუშავთ ხახვს და ფერად ბულგარულებს.
ვამატებთ მარილს,პილპილს და ყველაფერს ერთად ვურევთ ერთმანეთში.

ვაცხობთ კრეპებს და ვადებთ შიგთავსს.გადაკეცილ მხარეს თუმუქის ფურცლის ძირზე ვათავსებთ.მოვასხამთ ნაღებს,მოვაყრით ყველს და გახურებულ ღუმელში ვაჩერებთ 20-30წუთს 180 გრადუსზე.

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze