Pages

ხბოს ფილე სულგუნით


ხბოს ფილეს დააყრი მარილს და პილპილს და დაბეგვავ. დიდ ტაფაში ან განიერ ქვაბში ჩაასხავ თეთრ ღვინოს და დაალაგებ ფილეებს. დაახურავ თავსახურს და ნელ ცეცხლზე ადუღებ სანამ ხორცი არ დარბილდება.
რომ გამზადდება, ფილეებს გადაიტან სხვე ჭურჭელში ზევიდან დაალაგებ სულგუნს და გადაუსმევ არაჟანს (არაჟანი აუცილებლად ზევიდან უნდა იყოს რომ სულგუნმა შეწვა არ დაიწყოს). დაასხევ ცოტა თეთრ ღვინოს (ფილეების ძირში) და შედგავ ღუმელში. 20 წუთში მზადაა.
სოუსი:
1ხახვს და 500გრ შამპინიონებს მოშუშავ ერთად, რომ მოიშუშება აყრი ფქვილს და 15-20 წამი სწრაფად ურევ. შემდეგ ამატებ 1ჭიქა წყალს და არაჟანს (სოკოს ბიფსტროგანოვის ვარიანტია  )

წარმატებებს გისურვებ 

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze