Pages

ფრანგულ- შვეიცარიული რაკლეტი


http://www.lesfoodies.com/chefnini/recette...n-millefeuilles

მოხარშავ კარტოფილს, გაჭრი სამად, ფენებს შუა ჩაუდებ ყველს , ამ შემთხვევაში ნაკლებად მარილიან სულგუნს, გადაახვევ ბეკონის ან ლორის ნაჭრებში და ღუმელში შედგამ სანამ ყველი არ დადნება და ბეკონი არ დაიბრაწება. მე პილპილიც მოვაყარე ახალდაფქული.

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze