Pages

შემწვარ გოჭს რომ ტკაცუნა კანი ჰქონდეს


თუ ცხარე გიყვართ, მაშინ აჯიკა გახსენი ცოტაოდენ ანადუღარ წყალში და გოჭს შიგნიდან გამოუსვი. კანი ტკაცუნა რომ ქონდეს, მაგისთვის მარილწყალი დაგჭირდება. ეგ უნდა მოუსვა გოჭს გარედან. და არანაირი ცხიმი არ ჭირდება. გემრიელად დაიბრაწება.

თუ შეგიძლია ვერცხლის ქაღალდი გადააფარე, ასე უფრო უკეთესად იბრაწება და არ დაგეწვება

კვერცხი ფერისთვის - ზემოდან, ლამაზი "შემწვარის ფერია", აჯიკა და მარილი გემოს აძლევენ.

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze