Pages

ჯურჯალი


1 კილო ძროხის ხორცი
0.5 კილო ღორის ხორცი
200 მლ წყალი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
0.5კგ ხახვი
200 გრამიანი ჭიქა .... კოწახური
ნიორი
ქონდარი (გამხმარი) ... (იმდენი რომ გემო კარგად იგრძნობოდეს)
პილპილი მარილი

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და მოვხარშოთ წყალი+ძმარში .... რომ მოიხარშება წვენი გადმოვასხათ ცალკე ქვაბში და ამ წვენში მოვთუშოთ ხახვი ... შემდეგ ეს მასები შევაერთოთ და დავამატოთ ნიორი, ქონდარი, მარილი პილპილი

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze