Pages

პეკინურ მოტივებზე მომზადებული ბადრიჯანი ხორცით(მსხვილად დაკეპილი)


მთავარია ბადრიჯნის შეწვის პროცედურა ...ნაკლები ზეთი რომ შეიწოვოს ალბობ მარილიან წყალში დაჭრილს,15-20 წუთით..წურავ,ავლებ სახამებელში და ფრიში წვავ ..,ხრაშუნობდნენ ბადრიჯნის ნაჭრები 
ხორცსს კეპავ და ღვინოში+სოიოს სოუსში+ცოტა თაფლში აბასტურმებ.მერე წვავ მაღალ ცეცხლზე..დანარჩენი გემოვნებით.ანუ: სიმჟავე თუ აკლია ამატებ,ან სოიოს სოუსი თუ გინდა დამატებით +ნიორი+ქინძი+ცხარე წიწაკა+მწვანე ხახვი.
ბადრიჯანს და დაკეპილ ხორცსს აურევ ერთმანეთში და სულ ეგარის

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze