Pages

სოუზის რეცეპტი


დაჭრილ და გარეცხილ ხორცს ვასხავ წყალს და ვადუგებ 5 წუთი, გადავუწურავ წყალს, გავრეცხავ, ვასხავ ისევ წყალს და ვდგავ მოსახარშად + წყალში დაფნის ფოთოლი. ცალკე ქვაბში ვასხავ ცოტა ზეთს +ცოტა ერბოს და ვხრაკავ კარტოფილს და ხავხვს, ოდნავ რომ შეწითლდება ვუმატებ პამიდვრის საწებელს ან ცოცხალს, როგორც გინდა... მოხარშულ ხორცს დავასხავ ამ მოხრაკულ მასას, ვუმატებ ყველანაირ მწვანილს, ნიორს, მარილს და პილპილს... ძალიან გემრიელი გამოდის 

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze