Pages

'ჩიმიჩური' ხორცის ჩასაბასტურმებელი სოუსი


ინახხება თავდახურულ ჭურჭელში რამდენიმე დღე;

ზეითუნის ზეთი - 125 გრ;

ოხრახუში - 25 გრ;

ქინძი - 50 გრ;

ძმარი - 3 ან 4 სადილის კოვზი (სიმაგრეს გააჩნია);

ნიორი - 2 კბილი;

ცხარე წიწაკა - 1 ცალი (თესლ-გამოცლილი);

ძირა, დაფქვილი - 1 ჩაის კოვზი;

მარილი - 1/2 ჩაის კოვზი;


ინვენტარი: ბლენდერი ან სანაყი;

მომზადების დრო: 5-7 წუთი.

1 კილო საქონლის ხორცს ნახევარი პორცია სჭირდება და 1-2 დღე ჩამარინადება;

წყარო  ბეჭდვა


ხორცეულის კერძები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze